13. oktober 2023

Prisregn

Flere af vores centerledere har i de sidste måneder modtaget fornemme priser og særlige udvælgelser og udnævnelser, som vi er meget stolte af her i fonden.

Senest er professor Ronnie Glud udvalgt til at give Harald Sverdrup Lecture på Ocean Sciences Meeting Februar 2024:  Harald Sverdrup Lecture | AGU.

Professor Eske Willerslev har modtaget 2023 Balzan Prize for Evolution of Humankind: https://www.balzan.org/en/prizewinners/eske-willerslev.

Emilio Mármol Sánchez and Antton Alberdi, har modtaget Villum Experiment Grant: https://ceh.ku.dk/news/2023/researchers-secure-villum-experiment-grants-to-explore-new-boundaries/

Professor Lone Simonsen har modtaget Fritz Kauffmann-prisen: https://ruc.dk/nyheder/professor-lone-simonsen-modtager-aerefuld-pris og bliver udnævnt til ridder af Dannebrogordenen: Pandemiforsker udnævnt til ridder af Dannebrogordenen | Roskilde Universitet (ruc.dk)

– De mange fornemme priser og udnævnelser vidner om, at forskerne på vores grundforskningscentre opfylder de kriterier om excellence, som er grundlæggende for en DG-centerbevilling, og jeg vil benytte lejligheden til at ønske alle prismodtagerne et stort tillykke, siger direktør Søren-Peter Olesen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev