12. maj 2022

Ny bog om juridiske studier i internationale domstole og international ret

I dag fejrer professor Mikael Rask Madsens kolleger hans ti års jubilæum som forskningsleder for iCourts – Center of Excellence for International Courts – og hans kommende 50-års fødselsdag med en ny bogudgivelse: The Making of iCourts: A New Agenda for Legal Research.

Bogen rummer en række artikler om forskellige aspekter af juridiske studier i internationale domstole og international ret og afspejler centrets tværfaglige og empiriske forskningsdagsorden. Publikationen er en open access-bog, der er tilgængelig på Nomos eLibrary.

Introduktionen af bogens redaktører, Henrik Palmer Olsen og Henrik Stampe Lund, giver en detaljeret beskrivelse af iCourts som et nutidigt grundforskningsorienteret center, der deler konkrete erfaringer om, hvordan man kan håndtere udfordringerne ved at skabe et attraktivt globalt forskningsmiljø for især unge og kommende forskere i det 21. århundrede.

Bogen giver også et fuldt overblik over centrets løbende forskningsoutput siden oprettelsen i 2012, som fx publikationer, gæsteforskere, medarbejdere, arbejdspapirer og flere nye hovedforskerprojekter.

Læs mere om iCourts

Find bogen på Nomos eLibrary

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev