14. december 2020

Ny bog fra DG om grundforskning på fondens hjemmeside

Tidligere på året udgav Danmarks Grundforskningsfond bogen ”Fortællinger fra Grundforskningens Grænseland – samtaler med 25 nutidige forskere i Danmark” i samarbejde med Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab. Bogen er skrevet af professor Stine Falsig Pedersen, der tager læseren med på en rejse gennem 25 portrætter af nogle af de forskere, der bedriver grundforskning i Danmark anno 2020 og giver samtidig et indblik i, hvad der driver dem. Hver måned startende fra december 2020, vil vi bringe et nyt af de i alt 25 kapitler, med fokus på ét portræt ad gangen. Følg derfor med i vores nyhedsbrev og gå på opdagelse i kapitlerne som du har lyst og efterhånden som de bliver lanceret på vores hjemmeside under Nyhedsrum.  

Billede af et par eksemplarer af den trykte udgave af ”Fortællinger fra Grundforskningens Grænseland – Samtaler med 25 nutidige forskere i Danmark.” Foto: Danmarks Grundforskningsfond.
Billede af et par eksemplarer af den trykte udgave af ”Fortællinger fra Grundforskningens Grænseland – Samtaler med 25 nutidige forskere i Danmark.” Foto: Danmarks Grundforskningsfond.

Den 3. september 2020 var dagen for receptionen ved udgivelsen af bogen ”Fortællinger fra Grundforskningens Grænseland – 25 samtaler med nutidige forskere i Danmark.” Bogen er skrevet af professor Stine Falsig Pedersen og udgivet af Danmarks Grundforskningsfond i samarbejde med Det Danske Videnskabernes Selskab.  

I anledning af udgivelsen, har fonden valgt at dedikere en side på hjemmesiden til at lancere bogen digitalt. Hver måned vil vi fremhæve et af bogens 25 kapitler i fondens månedlige nyhedsbrev, startende fra december 2020. Efterhånden som kapitlerne introduceres i nyhedsbrevene, vil hvert enkelt kapitel blive lagt på fondens hjemmeside til download under ”Fortællinger fra Grundforskningens Grænseland” under fanen Nyhedsrum.  

Du kan følge med og læse kapitlerne efterhånden som de kommer på hjemmesiden ved at tilmelde dig fondens nyhedsbrev her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev