21. juli 2020

Eva Hoffmann fra CCS er nyt medlem i EMBO 2020

Professor Eva Hoffmann fra DG’s Center for Chromosome Stability (CCS) ved Københavns Universitet er iblandt dette års nye medlemmer af forskningsorganisationen European Molecular Biology Organization (EMBO). Med optagelsen hyldes professor Hoffmann og resten af de nye medlemmer for deres succesfulde arbejde indenfor biovidenskabelig forskning.

Professor Eva Hoffmann i laboratoriet.
Professor Eva Hoffmann i laboratoriet. Foto: Københavns Universitet.

Professor Eva Hoffmann fra grundforskningscenteret CCS ved Københavns Universitet er en af de nye medlemmer af EMBO 2020. Med medlemskabet hyldes professor Hoffmann og 62 andre forskere fra hele verden for deres bidrag til biovidenskabelig forskning.

”De nye medlemmer har bidraget til succes med forskning inden for biovidenskab i Europa og i hele verden. Som EMBO-medlemmer kan de hjælpe med at forme fremtiden gennem EMBO’s arbejde med at støtte talentfulde forskere, bringe ideer sammen og fremme et internationalt forskningsmiljø, der fremmer fremragende videnskab,” fortæller Maria Leptin, der er direktør i EMBO.

Siden 1964 har EMBO støttet talentfulde forskere, der er førende indenfor det biovidenskabelige forskningsfelt, og som er blevet nøje udvalgt gennem flere evalueringsprocesser. I år er i alt 63 forskere fra 25 forskellige lande blevet tildelt et livslangt medlemskab af EMBO, hvoraf 52 er medlemmer og 11 er såkaldte Associate Members.

Professor Eva Hoffmann er den ene ud af to forskere fra Danmark, som i år er blevet tildelt medlemskab af EMBO. Den anden danske forsker er professor Eske Willerslev, der var centerleder ved Center for GeoGenetik, som var støttet af DG i perioden 2009-2019.

Læs mere om professor Hoffmann’s medlemskab af EMBO i en pressemeddelelse fra CCS her

Du kan læse mere om EMBO og de andre nye medlemmer her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev