10. juli 2018

David Lando udpeget til ny formand for Finanstilsynets bestyrelse

Professor David Lando, der er centerleder ved Center for Friktion (FRIC) på CBS og fungerende formand for Finanstilsynets bestyrelse er blevet udpeget af Brian Mikkelsen til tilsynets nye formand.

For nyligt blev leder af grundforskningscenteret Center for Friktion (FRIC) på CBS, David Lando, udpeget som ny bestyrelsesformand for Finanstilsynet.

”Jeg er glad for at kunne meddele, at David Lando er udpeget til ny formand for Finanstilsynets bestyrelse. Han har været næstformand i bestyrelsen siden 2014, og har løftet denne opgave meget kompetent. Han har samtidig meget solid viden om den finansielle sektor”, sagde daværende Erhvervsminister Brian Mikkelsen i en pressemeddelelse til Finanstilsynet i forbindelse med udpegningen af professor Lando.

David Lando ser selv frem til opgaven, som hænger fint sammen med hans daglige arbejde som centerleder af FRIC:

”Formandsposten er naturligvis et stort ansvar, men også en meget spændende og lærerig opgave. Hvervet giver et enestående indblik i, hvordan regulering fungerer i praksis, og det har derfor en tæt forbindelse til min egen forskningsaktivitet i FRIC, som i stigende grad fokuserer på effekter af finansiel regulering,” fortæller Lando.

David Lando har foruden sit arbejde som centerleder ved FRIC, været ansat som næstformand i Finanstilsynets bestyrelse og fungeret som formand efter Henrik Ramlau-Hansen trak sig fra formandsposten i maj.

Læs mere om udpegelsen hos Finanstilsynet her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev