DGs bestyrelse har behandlet 173 interessetilkendegivelser til nye Centers of Excellence

Danmarks Grundforskningsfond havde frist den 6. juni for indsendelse af interessetilkendegiveler til 9. ansøgningsrunde af Centers of Excellence. Fonden modtog 173 interessetilkendegivelser som bestyrelsen nu har behandlet.

“Det har været en spændende sommer og et stort privilegium at få indsigt i de mange visioner og planer for erkendelses- og forskningsmæssige gennembrud. Beslutningsprocessen har været vanskelig, for også ved denne ansøgningsrunde har kvaliteten, originaliteten og kreativiteten blandt danske forskere været overordentlig høj”, udtaler professor Liselotte Højgaard, formand for fondens bestyrelse.

Bestyrelsen, Grundforskningfonden, København, 2016, foto: Mikkel Østergaard Danmarks Grundforskningsfonds bestyrelse. Foto: Mikkel ØstergaardNyhedsbrev