Professor David Needham er udnævnt til æresdoktor ved University of Nottingham

Niels Bohr Professor David Needham fra Duke University i USA er blevet udnævnt til æresdoktor (dr. scient honoris causa) fra University of Nottingham i England. Dette forgik i forbindelse med en dimissionsceremoni på universitetet, den 10. december 2015.

Universitetet beskriver æresdoktoratet som en af de højest opnåelige udmærkelser, der gives til højt ansete personer inden for deres forskningsområde, og de, der har bidraget til universitets succes.

Needham blev tildelt sin Ph.d. i Kemi fra University of Nottingham i 1972 og har været professor ved Duke University siden 1987.

Needham blev tildelt et 5-årigt Niels Bohr Professorat af Dansk Grundforskningsfond i 2013 og har udnyttet denne mulighed til at udvikle sin banebrydende kræftforskning sammen med forskere på Syddansk Universitet.

Læs mere om David Needhams æresdoktoratNyhedsbrev