Ni ud af Villum Fondens 20 nye Young Investigators 2016 er tilknyttet et DG Center of Excellence

Hvert år uddeler Villum Fonden en række store beløb til yngre forskere på landets universiteter for at sætte fart i deres forskningskarriere. Villum Fondens Young Investigator Programme blev etableret i 2011 for at målrette midler til de yngre – såvel danske som udenlandske – forskningstalenter.

I år er der uddelt 119 mio. kr. til 20 yngre forskere. Ni er de 20 yngre forskere kommer fra et Center of Excellence finansieret af Danmarks Grundforskningsfond.

“Talentudvikling er et stærkt fokuspunkt for Danmarks Grundforskningsfond, fordi det er et afgørende element i fondens overordnede mission om at fremme excellent forskning. Vi er derfor stolte af, at så stor en del af de nye Young Investigators kommer fra et DG center”, udtaler fondens direktør Søren-Peter Olesen.

Se listen over Young Investigators 2016 herNyhedsbrev