Professor Rubina Raja holder åbningsforelæsning ved Max Planck Distinguished Lecture i Berlin 22. Oktober

Professor Rubina Raja

Professor Rubina Raja, leder af grundforskningscentret UrbNet, der på billedet ses på et site fra hendes feltarbejde, indleder torsdag den 22. oktober rækken af Max Planck Society Distinguished Lectures i Berlin. Invitationen til at tale som den første i serien af Distinguished Lectures in the Human Sciences er en æresbevisning som er blevet tildelt Rubina Raja af Max Planck Society, Tyskland.

Distinguished Lectures er etableret af Max Planck Society’s afdelingen for humaniora, en af verdens fremmeste forskningsorganisationer, som et forum for aktuel forskning af enestående originalitet og kvalitet. Personerne, der vælges til at tale ved Distinguished Lectures, er udvalgt af en komité, som vælger kandidaterne blandt alle nationaliteter, alle områder af humaniora, jura, kognitive videnskaber, neuroscience og samfundsvidenskaber.

Rubina Raja er inviteret til at tale om urbanisme og titlen på hendes forelæsning er Unravelling urbanism through a “High Definition Archaeology” approach. A 3D historiography of concepts of the ancient city.

Læs om Urbnet centret herNyhedsbrev