Åbning af Center for Hyperpolarization in Magnetic Resonance (HYPERMAG)

centerledere Jan Henrik Ardenkjær-Larsen, Danmarks Tekniske Universitet.Åbning af grundforskningscenter nr. 100, HYPERMAG, blev fejret ved en officiel begivenhed på

Danmarks Tekniske Universitet den 7. oktober 2015.
Under ledelse af Professor Jan Henrik Ardenkjær-Larsen vil forskningen i Center for Hyperpolarization in Magnetic Resonance (HYPERMAG) gøre det muligt at detektere molekyler på lavt niveau, kemiske reaktioner og metaboliske processer på celleniveau, og derved åbne op for helt nye muligheder inden for f. eks. cancerforskning og diagnostik.

Ved åbningen deltog Managing Director for GE Healthcare, Jonathan Murray, der igennem længere tid har haft et samarbejde med professor Ardenkjær-Larsen, og som i sin tale fremhævede de spændende muligheder, som grundforskningscentret vil føre med sig inden for præklinisk forskning og medicinsk innovation.

Se mere via DTU

Dagens talere var:
Rektor Anders Overgaard Bjarklev
Professor og fondens bestyrelsesformand Liselotte Højgaard
Institutdirektør Kristian Stubkjær
Centerleder Jan Henrik Ardenkjær-Larsen
Managing Director Jonathan Murray

Talere-ved-åbningenNyhedsbrev