Kvinder i Fysik Pris fra Dansk Fysisk Selskab

Dansk Fysisk Selskabs netværk for Kvinder i Fysik har tildelt prisen for 2012 til Ph.d.-studerende Christine Hartmann fra Discovery Center for “hendes banebrydende og selvstændige forskning inden for studiet af neutrino-oscillationer”. Kvinder i Fysik-prisen, der normalt tildeles forskere der er langt længere i deres videnskabelige karrierer, blev overrakt ved en ceremoni ved Dansk Fysisk Selskabsårsmøde d. 18/6 2012. Christine Hartmann fortsætter sit arbejde med neutrinofysik ved Discovery Center sideløbende med nyt arbejde relateret til teorien for stærke vekselvirkninger og fysikken af vekselvirkninger ved Large Hadron Collider på CERN.

I stærk konkurrence med andre ph.d.-studerende fra hele verden er Christine Hartmann desuden udvalgt til at tilbringe 6 måneder ved teorigruppen på CERN med støtte fra EU.Nyhedsbrev