Nyt opslag til NSF Nordic Research Opportunity 2012

Fonden har i 2009 indgået en samarbejdsaftale med National Science Foundation i USA (NSF), der tilbyder amerikanske forskerstuderende ophold ved fondens Centers of Excellence i op til 12 måneder. Formålet med aftalen er at styrke internationaliseringen på fondens centre samt at give de amerikanske studerende mulighed for at opnå internationale erfaringer i et nordisk forskningsmiljø på højeste niveau.

NSF Graduate Research Fellowship Programme Nordic Research Opportunity (NRO) gives som en supplerende bevilling til NSFs forskeruddannelsesprogram, Graduate Research Fellow Programme, der finansierer ca. 900-1600 stipendier årligt med henblik på støtte af tre års studier, der leder til en forskningsbaseret kandidat- eller ph.d. grad.Nyhedsbrev