Forskere fra inSPIN udnævt til professorer

To af de centrale spillere i Grundforskningscentret inSPIN er udnævnt til professorer ved Aarhus Universitet.

Jan Johannes Enghild er udnævnt til professor i proteinforskning se pressemeddelelse her. Han forsker i proteinernes funktion, strukturer og interaktion, også kaldet proteomics, og undersøger samspillet mellem uopløselige og opløselige proteiner, der spiller en afgørende rolle for udviklingen af en lang række sygdomme. Jan har tidligere arbejdet i både ind- og udland siden han blev færdiguddannet fra Århus Universitet i 1987. Læs pressemeddelsen her

Daniel E. Otzen er udnævnt til professor i molekylær nanobiofysik med særligt fokus  på forskningsområder, der ligger inden for proteinfibrillering og membranproteiners foldning. Daniel har hidtil modtaget mange priser og arbejdet ved bl.a. Cambridge University. Læs pressemeddelsen herNyhedsbrev