Don E. Canfield medlem af National Academy of Sciences i USA

Don Canfield er leder af fondens Nordiske Center for Jordens Udvikling på Syddansk Universitet. I forbindelse med udpegningen af Don Canfield til det ekstremt prestigefulde forum National Academy of Sciences udtaler Don Canfield: “I’m a little bit shocked but extremely pleased. This comes, no doubt, on the back of research supported by the Danmarks Grundforskningsfond, for which I have been and continue to be extremely grateful.”

Før han blev centerleder for Danmarks Grundforskningsfonds Nordiske Center for Jordens Udvikling var Don Canfield videnskabelig medarbejder ved fondens center for Jordens Klima og Biokemiske Kredsløb. De senere år er det gået stærkt for centerlederen, som for ganske nylig også blev udnævnt til “Geochemistry Fellow” af Geochemical Society og af European Association for Geochemistry. Det stærkt tværfaglige center forsker i evolutionen af liv på jorden. Centret arbejder bl.a. for at finde ud af, hvad det er for mekanismer, som har skabt grundlaget for den mangfoldighed af liv, som i dag kendetegner vores planet.

Læs mere om udnævnelsen på National Acedemy of Sciences hjemmeside

eller skift til centrets hjemmeside.Nyhedsbrev